LAMAN UTAMA

Selasa

Ayuzip V-Gin Lotion Krim mengatasi masalah keputihan


AYUZIP V-GIN LOTION
RM 39.90 (SEMENANJUNG)
RM 42.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)
The product is registered under the category of Cosmetic with National Pharmaceutical Control Bureau, Ministry of Health Malaysia. The product registration number is MAL07081505TC. You may verify the product registration status directly at National Pharmaceutical Control Bureau at www.bpfk.gov.my. At the search column, please key in the product registration number.
 
Terdapat pelbagai jenis produk di pasaran untuk mengetatkan vagina dan mengatasi masalah keputihan faraj wanita. Namun kebanyakannya diformulakan dengan bahan yang boleh memudaratkan. Sifat semulajadi vagina yang lembut dan lembap menyebabkan bahagian ini amat sensitif dan mudah tercedera sekiranya bergesel dengan bahan yang keras. Biar pun objektif utama adalah untuk mengetatkan vagina, penyapuan losyen ke atas permukaan bibir clitoris adalah memadai. Untuk itu, Lovelorn Lure memperkenalkan Ayuzip V-Gin  krim perapat vagina, Lotion ini yang begitu lembut untuk mengembalikan dara anda.

Diadun dengan kebaikan herba manjakani, mas cotek, sireh dan kacip fatimah, resepi istimewa ini diformulakan dengan campuran ekstrak lintah, berfungsi untuk mengeluarkan pheromone yang dapat menarik keinginan seksual pasangan melalui deria bau, memulihkan mati putik dan rasa dingin terhadap pasangan serta melambatkan menopause. Selain fungsi utama mengetatkan vagina, ia juga dapat menyah-bau, menyah-bakteria, mengatasi masalah keputihan, mengekalkan pH, memudarkan kesan gelap pada kulit dan mengekalkan warna semulajadi serta mampu merawat kesan kedutan kulit di bahagian intimasi.

Ayuzip V-Gin Lotion yang merupakan krim perapat vagina sangat sesuai untuk diamalkan oleh remaja yang belum berkahwin bagi mengelakkan masalah sakit puan. Sepertimana produk produk Ayuzip Series yang lain, Ayuzip V-Gin Lotion juga berfungsi untuk meningkatkan ghairah seksual wanita. Jadikan pemakaian Ayuzip V-Gin Lotion sebagai satu kemestian di dalam rutin anda setiap hari dan kembalikan kegemilangan ketika zaman dara anda!!
Khasiat Manjakani :
1. Mengecut dan mengetatkan rahim dan peranakan wanita.
2. Memperbaiki sistem peredaran haid.
3. Menyembuhkan luka-luka dalaman selepas bersalin.
4. Membersihkan darah kotor.
5. Mengatasi masalah keputihan.
6. Membaiki tisu faraj.
7. Melicinkan dan memelihara kulit.

Khasiat Piper Betle (Sireh Melayu):
1. Awet muda.
2. Mengecutkan tisu-tisu organik.
3. Membunuh kuman dan bakteria.
4. Menegangkan tisu-tisu otot dalam vagina.
5. Mengatasi masalah keputihan.


Khasiat Crocus Sativus (Bunga Mastaki):
1. Membantu pembuangan angin dalam perut.
2. Menambah tenaga zahir dan batin.
3. Melancarkan penghadaman.
4. Mencergaskan minda.