LAMAN UTAMA

Jumaat

Krim Erotica V-Firm-Gebukan Bahagian Sulit Wanita

RM60 (Semenanjung Malaysia)
 RM62 (Sabah,Sarawak&Labuan)

Produk yang dinanti-nantikan oleh setiap wanita...khas mencantikan/gebukan bahagian sulit anda...jangan tunggu lagi cepat cantikkan bahagian intim anda jangan leka mencantikkan muka sahaja..

Erotica V-Firm adalah satu formula yang dicipta untuk mengembalikan kegebuan dan keanjalan bahagian sulit wanita secara semulajadi tanpa perlu melakukan pembedahan. Krim ini juga dapat memulihkan tisu-tisu yang berkedut dan bibir luar labia agar ianya kelihatan gebu, montok dan lebih menawan.

Diantara ramuan yang di gunakan adalah collagen, vitamin E, vitamin C dan ekstrak Pegaga. Mengikut kajian, ekstrak Pegaga adalah diantara herba yang dapat mengekalkan kesuburan kulit jika digunakan secara berterusan.
Sebagai wanita, tentu mahukan bahagian sulit mereka cantik, gebukan bahagian sulit dan montok tetapi bagaimana untuk mendapatkannya. Erotica V-firm adalah jawapannya.

Apabila dapat gebukan bahagian sulit anda gebu dan montok, secara tidak langsung ia akan memberikan kebahagian kepada rumahtangga anda. Jangan pandang remeh kecantikan "muka bawah" atau "muka kedua" anda kerana kecantikan sebenar wanita adalah berapa cantik bahagian sulitnya.

Antara Khasiat Erotica V-Firm
Katakan saja tidak kepada bahagian sulit yang tidak menawan yang membolehkan anda berasa tidak menentu. Tiada wanita yang mahu nampak "hodoh" di bawah sana dengan mengalami bibir labia yang tidak sama, bentuk yang sudah lunyai dan tampak tidak menawan. Ianya impian setiap wanita untuk mempunyai vagina yang cantik dan bibir labia yang menawan.

Wanita tidak ingin:
  •    Mempunyai vulva yang tidak menarik
  •    Mempunyai bibir luar yang tidak sekata
  •    Bibir labia yang nipis dan tidak montok
  •    Berkedut dan nampak selalu digunakan
  •    Anda berasa tertekan dan runsing
  •    Rasa tidak selesa di ranjang
  •    Rasa tersisih dan malu dengan pasangan disebabkan vulva yang tidak cantik
  •    Kehilangan hubungan intim bersama pasangan
  •    Dan banyak lagi masalah yang membabitkan vagina yang tidak cantik yang mana akan menyebabkan anda hilang keyakinan diri dan yang paling penting sekali memjejaskan kefemininan anda.

Kandungan Erotica V-Firm

Alovera Extract
Bahan ini bertindak sebagai pelembab dan secara amnya mampu memperbaiki sel-sel yang mati selain menyalin kepada sel yang baru.

Centella Asiatica
Tumbuhan herba ini juga lebih dikenali sebagai Pegaga oleh oleh masyarakat tempatan. Mampu menyembuhkan luka dan kedutan jika diamalkan secara berterusan.

Ekstrak Biji Anggur
Biji Anggur bertindak menjaga dan menguatkan tisu-tisu kulit. Komponen OPC1 yang ada di dalam Biji Anggur adalah 50 kali lebih kuat dari Vitamin E dan 20 kali lebih kuat dari Vitamin C. Ianya menguatkan pembuluh darah, mengembalikan kesuburan kulit dan memperbaiki perjalanan darah.

Vitamin C
Vitamin C dapat mempengaruhi perlindungan anti-oksidan selain dapat melindungi kerosakan sel-sel kulit.

Vitamin E
    * Melindungi kulit anda dari rosak dan tua.
    * Menghindar dari kanser kulit.
    * Menghilangkan kesan "strech marks".
    * Mengurangkan kesan kedut.
    * Mengimbangi minyak semulajadi pada kulit

Cara Penggunaan  Erotica V-Firm

Hanya sapukan sedikit Erotica V-firm ke bahagian sulit anda dari bawah ke atas secara sekata dan rasai kesannya. Gunakan dua (2) kali sehari pagi dan malam.

 
Kementerian Kesihatan Malaysia Erotica V-Firm berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran NOT090401554K.
RM60 (Semenanjung Malaysia)
                                      RM62 (Sabah,Sarawak&Labuan)